Bezorging

 

Voor Nederland en België:

Een bestelling wordt GRATIS bij u thuisbezorgd. Als wij uw bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een aflevermoment af te spreken. U kunt kiezen uit levering in de ochtend, middag of avond van elke werkdag. Desgewenst leveren we ook op zaterdag. Ook wordt u gevraagd of uw bestelling in zijn geheel door de deur, of het tuinhek kan. Zo nodig demonteren we uw tuintafel. Voor de aflevering van uw bestelling wordt uw product nogmaals geheel nagezien.We zetten uw bestelling af op de door uw gewenste plaats. Deze is geheel gemonteerd en we voeren de verpakking voor u af.

Levertijd
Wij hanteren een levertijd van 3-5 werkdagen. Helaas kan het wel eens voorkomen dat we niet binnen de beloofde levertermijn kan bezorgen. Uiteraard houden wij je ook op de hoogte van de zending. Ook kan het gebeuren dat het product niet voorradig is terwijl dit op onze website wel vermeld is. Wij zullen er alles aan doen om dit te voorkomen maar mocht dit gebeuren dan zullen wij ten alle tijden direct contact met je opnemen.

Retourneren

Retourneren bij AVH-Outdoor is heel eenvoudig.

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product of een vooraf door u aangewezen en aan ons bekend gemaakte vertegenwoordiger.

Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of een totaal ander artikel, geldt als een nieuwe bestelling. U retourneert de oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft uw nieuwe bestelling door zoals u gewend bent. We brengen dan ook verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze bestelling. Moet het artikel omgeruild worden door een fout van ons of door een defect, dan bespreken we graag de verdere procedure. Wanneer u een product retourneert waar door uw eigen gebruik schade aan is ontstaan, zullen wij hiervoor kosten bij u rekening moeten brengen.

Daarnaast kun je voor het herroepen ook gebruik maken van dit modelformulier. Klik op deze link.

Retourvoorwaarden
Voor het retourneren van artikelen gelden de volgende voorwaarden, voor zover redelijkerwijs mogelijk::

De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele actieartikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Stap 1: herroep de overeenkomst
De overeenkomst herroepen, voordat je het pakket retourneert, is niet verplicht.
Kies je ervoor om de overeenkomst te herroepen, dan kun je dit bijvoorbeeld op de volgende manier doen:
Door een e-mail te sturen naar info@fashionvibe.nl.nl met: je naam en adres, het ordernummer en de artikelnummers van de producten die je retour wilt sturen. Ga daarna door naar stap 2 van de retourprocedure.
Nadat wij je herroeping hebben ontvangen eindigt de zichttermijn en moet je de artikelen binnen binnen 14 dagen retour zenden. Het herroepen van de overeenkomst is niet verplicht. Je kunt ook direct bij stap 2 beginnen.

Stap 2: vul het formulier voor herroeping en retourneren in of breng ons op de hoogte
Download het formulier, vul het formulier in en voeg dit toe aan het pakket dat je retourneert, zodat het voor ons duidelijk is dat het een retourpakket is. Vergeet het liefst niet om het ordernummer in te vullen. Wanneer het ordernummer bij ons bekend is, kunnen wij je retourzending sneller verwerken, waardoor je je geld sneller terug ontvangt. Het ordernummer vind je in de e-mail met de orderbevestiging, die wij naar je hebben verstuurd direct nadat je de bestelling hebt geplaatst.

 

Nadat wij je retourpakket hebben ontvangen
Op de dag dat wij je retour hebben ontvangen krijg je per e-mail een bevestiging van de ontvangst van het retourpakket. Mocht deze in het weekend bij ons worden bezorgd, dan krijg je van ons een bevestiging op de eerst volgende werkdag.
Na ontvangst van het product zullen wij beoordelen of het artikel nog in goede staat en compleet is en als zodanig opnieuw als ‘nieuw’ verkocht kan worden. Is het artikel gedragen en hierdoor, of om andere redenen, beschadigd, of incompleet, dan kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten kunnen gelijk zijn gelijk de verkoopprijs van het artikel die je hebt betaald, of, in het geval van een incompleet artikel, aan de hoogte van de kosten die wij moeten maken voor het weer compleet maken van het artikel. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Afhandeling
Vanaf het moment dat je hebt aangegeven de aankoop te willen herroepen, zullen wij zo snel mogelijk en altijd binnen een periode van maximaal 14 dagen, het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten en/of andere kosten, aan je terugbetalen.
Wij mogen wachten met terugbetalen, totdat we het product in goede orde hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd.
De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt.

Toch nog vragen over het retourneren van je aankoop?
E-mail: info@avh-outdoor.nl