Veilig betalen

AVH-Outdoor Tuinmeubelen biedt u de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden. Zo kiest u eenvoudig een betaaloptie die bij u past. Het is onder meer mogelijk om de bestelling te betalen met iDeal, Mastercard, Visa PayPal. Dit zijn gangbare betaalwijzen die veilig in gebruik zijn. Bij het verrichten van een betaling slaan wij geen gegevens op van uw bankrekening. Indien er onverhoopt een probleem ontstaat ten aanzien van de betaling raden wij u aan om het bankrekeningnummer bij de hand te houden. Op deze manier is het mogelijk om het probleem sneller te onderzoeken.

Kies de betaaloptie die bij u past

iDEAL

Contant of met PIN betalen bij de chauffeur

Mastercard

Visa

PayPal

Betalen met iDeal betekent dat u afrekent via de internetomgeving van uw bank en dat gebeurt via een beveiligde weg. PayPal zorgt voor het beschermen van uw informatie door van geavanceerde beveiligingssystemen gebruik te maken. Een transactie met een creditcard is door de toepassing van SSL encryptie beveiligd. Alle betaalwijzen die wij aanbieden, maken het mogelijk om  veilig een betaling uit te voeren.

Betalen bij onze chauffeur

Als u het prettig vindt om nadien uw bestelling af te rekenen, biedt AVH-Outdoor Tuinmeubelen de mogelijkheid van achteraf betalen. Of als u geen gebruik kunt maken van iDEAL en geen creditcard in het bezit heeft of over een PayPal-account beschikt. Achteraf betalen, betekent dat u het artikel pas betaalt op het moment van ontvangst. Bij uw bestelling is het mogelijk de optie van achteraf betalen te selecteren. Nadat u de bestelling heeft gedaan, nemen wij contact op over het aflevermoment. Op dat moment kunt u laten weten of u voor een betaling per PIN kiest of liever contant wenst af te rekenen op het moment van levering.

Rekeningnummer en bedrijfsgegevens van AVH-Outdoor Tuinmeubelen

IBAN: NL91 ABNA 0477 3537 70

BIC code: ABNANL2A

KvK-nummer: 68234716

Btw-nummer: NL857355107B01

Emailadres: info@avh-outdoor.nl