SaleUITVERKOCHT
Sluiten

Louvre + lazy susan teak 160cm rond dining tafel Taste 4SO

938.00 829.00
Sale
Sluiten

Louvre dining tuintafel Ø 160 cm teak

799.00 719.00
Sale
Sluiten

Madoera eettafel 130cm 4-Seasons Outdoor

799.00 675.00
Sale
Sluiten

Victoria 170cm pure eettafel 4-Seasons Outdoor

1.179.00 995.00
Sale
Sluiten

Victoria dining tuintafel Ø 130 cm Pure

799.00 679.00

Tuintafels met draaiplateau. Dat is pas luxe.

Koop nu jouw tuintafel met draaiplateau hier bij AVH

Tuintafels met draaiplateau voor de echte liefhebber

Wanneer je echt origineel wil zijn, kies je voor een tuintafel met draaiplateau. Bij deze tafels ligt er op het tafelblad een draaischijf.  Dit creëert een soort bar effect waarbij het makkelijk en leuk is om drankjes en hapjes uit te serveren of door te geven. De tafels met draaiplateau hebben we in verschillende materialen; teakhout, Wicker, aluminium het kan allemaal. Geef een heerlijk diner, brunch of een zomerse lunch met vrienden of familie en ervaar optimaal comfort. Met een tuintafel van AVH maak je zeker een indruk om niet te vergeten!

Combineren maar!

Wij van AVH hebben een groot assortiment aan tuinmeubelen waarmee je eindeloos kan combineren. Denk aan een paar mooie tuintafelstoelen voor bij de draaibare tuintafel waaraan je een heerlijke zomerse lunch kan organiseren, of een paar barkrukken om het echte bar-effect te creëren. Bepaal zelf welke combinatie het beste in jou tuin, terras of balkon past.

Tuintafel bestellen

Heb je een leuke tuintafel gezien die aan je wensen voldoet? Of eentje die goed gecombineerd kan worden met de tuinstoelen die je zo mooi vindt? Bestel dan direct jouw tuintafel online op avh-outdoor.nl of neem contact met ons op. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze showroom waar we je graag adviseren bij het kiezen van de juiste tuintafel die bij jou past. Ook hebben we genoeg andere tuinmeubels in onze showroom zodat je de perfecte combinatie kan maken.