Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Platinum Sun & Shade Coolfit schaduwdoek rechthoek 400x300cm Greige

Productomschrijving
Het Platinum Sun & Shade Coolfit® schaduwdoek rechthoek 400x300cm in de kleur Greige is zeer veelzijdig en is een perfecte aanvulling op uw tuin of terras. De open structuur van het doek geeft een aangenaam en ruimtelijk gevoel, is water- en winddoorlatend. Het doek kan daardoor het hele seizoen blijven hangen. Van maart tot en met september....

Het Platinum Sun & Shade Coolfit® schaduwdoek rechthoek 400x300cm in de kleur Greige is zeer veelzijdig en is een perfecte aanvulling op uw tuin of terras.

De open structuur van het doek geeft een aangenaam en ruimtelijk gevoel, is water- en winddoorlatend. Het doek kan daardoor het hele seizoen blijven hangen. Van maart tot en met september. Sterk geweven HDPE 285 g/m2. Aangenaam ruimtelijk & verkoelend.

Kwalitatieve afwerking met brede randen. Bevestigingsringen van hoogste kwaliteit RVS 316 AISI. Optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen; tot 95% UV protectie. Weerbestendig en onderhoudsarm.

Vijf jaar garantie op de stof.

Montage 

Het monteren van een schaduwdoek kan soms lastig zijn, maar daarom zijn wij er om u te helpen!

Wilt u uw schaduwdoek ophangen aan de muur van uw huis, een Platinum paal met flexoog, of aan bijvoorbeeld een houten tuinpaal?

Met onze bevestigingsmaterialen combinatiepakketten bieden wij voor elke montage een oplossing!

  • Bevestigingsmaterialen combinatiepakket 1 geschikt voor: 2 punten aan de muur en 2 punten aan een paal.
  • Bevestigingsmaterialen combinatiepakket 2 geschikt voor: 2 punten aan een paal, 1 punt aan de muur en 1 punt aan hout.
  • Bevestigingsmaterialen combinatiepakket 3 geschikt voor: 2 punten aan een muur, 1 punt aan een paal en 1 punt aan hout 

Zit uw combinatiepakket hier niet tussen? Alle bevestigingsmaterialen zijn ook los verkrijgbaar!

Komt u er niet uit? Dan kunt u onze klantenservice bereiken op +31 (0)85 1300 078 of mailen naar [email protected]. Uiteraard bent u ook van harte welkom in een van onze showrooms.

Productspecificaties

Artikelnummer
1006X
SKU
1006X
EAN
8720039168497

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken