Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Platinum Platinum Sun & Shade Coolfit harmonica schaduwdoek B200xL500cm Antraciet

Productomschrijving
Met het Platinum Sun & Shade Coolfit® harmonica schaduwdoek B200xL500cm in de kleur Antraciet bepaalt u zelf eenvoudig de hoeveelheid zon op uw terras. Het doek loopt over RVS kabels en kan handmatig open en dicht getrokken worden. De open structuur van het doek geeft een aangenaam, ruimtelijk gevoel en is water- en winddoorlatend. Het doek ...

Met het Platinum Sun & Shade Coolfit® harmonica schaduwdoek B200xL500cm in de kleur Antraciet bepaalt u zelf eenvoudig de hoeveelheid zon op uw terras.

Het doek loopt over RVS kabels en kan handmatig open en dicht getrokken worden. De open structuur van het doek geeft een aangenaam, ruimtelijk gevoel en is water- en winddoorlatend.

Het doek geeft optimale bescherming tegen schadelijke UV-stralen; tot 95% UV protectie. Sterk geweven HDPE 285 g/m2. Het doek wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen; katrollen, baleinen, staalkabels, touw en spanners en is eenvoudig te installeren mbv de meegeleverde montagehandleiding en de montagevideo's op de website. Verwijder het harmonicadoek in de winter of maak gebruik van de beschermhoes.

Vijf jaar garantie op de stof.

Let op: het harmonica schaduwdoek van Platinum dient te worden opgehangen in een pergola of in een frame.

Heeft u nou nog geen pergola of bijpassend frame? Bekijk de Platinum Sun & Shade pergola kit elementen. Met deze elementen kunt u zelf en gemakkelijk uw pergola bouwen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
1402
SKU
1402
EAN
8720039166745

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Reeds bekeken