Laagste prijsgarantie van Nederland en België

AVH-Outdoor Tuinmeubelen hanteert de laagste prijsgarantie. Onze tuinmeubelen en aanverwante artikelen zijn scherp geprijsd. U bent bij ons het meest voordelig uit omdat de prijzen voor alle artikelen het laagst zijn. Indien u ergens anders hetzelfde artikel* voor een lagere prijs tegenkomt als bij ons krijgt u van ons een passend voorstel. Wij zijn de nummer 1 als het gaat om de goedkoopste tuinmeubelen. Deze positie zetten wij graag kracht bij door u de laagste prijsgarantie te garanderen.

Laagste prijsgarantie op alle artikelen

De laagste prijsgarantie is van toepassing op alle artikelen*, zodat u bij AVH-Outdoor Tuinmeubel het goedkoopste slaagt met de aanschaf van:

– Loungesets

– Tuinsets

– Tuintafels

– Tuinstoelen

– Tuinbanken

– Vuurtafels

– Beschermhoezen

– BBQ

– Overige artikelen*

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan de laagste prijsgarantie die wij voor tuinmeubelen en aanverwante artikelen* bieden. Zo dient het om exact hetzelfde artikel te gaan. Denk hierbij onder meer aan het merk, serie, model, afmeting en kleur. U dient bovendien aan te tonen dat een andere aanbieder een lagere prijs hanteert voor hetzelfde artikel. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een offerte tonen of de prijs aanwijzen op een website van een andere aanbieder. Het mag niet gaan om een artikel dat als showmodel voor een lagere prijs wordt aangeboden. Of als demonstratiemodel is gebruikt of als het artikel in de opruiming is, waarbij uitverkoopprijzen gehanteerd worden. Verder geldt als voorwaarde dat beide prijzen op hetzelfde moment geldig zijn of zijn geweest.

– Exact hetzelfde artikel

– Koper dient lagere prijs aan te tonen

– Geen showroommodel

– Geen demonstratiemodel

– Geen opruimingsmodel

– Beide prijzen zijn op hetzelfde moment geldig of geldig geweest

Laagste prijzen voor alle klanten

De laagste prijzen zijn voor alle klanten van AVH-Outdoor Tuinmeubelen van toepassing. Het maakt niet uit of u eenmalig een bestelling plaatst of dat u een vaste klant bent die regelmatig een aankoop doet. Het gaat bij het vaststellen van de laagste prijs bij AVH-Outdoor Tuinmeubelen om de totaalprijs. Dat betekent dat de prijs eveneens de bezorgservice omvat net als het uitpakken, monteren en afvoeren van verpakkingsmateriaal.

* Met uitzondering van de parasolcollectie