{!!% include 'snippets/cta.rain' %!!}

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Onze teak leveranceer is FSC gecertificeerd.

0

Door Roos, 27 november 2023

Op avontuur in eigen tuin de juiste tuinmeubelen voor een kampeeravontuur

De zomer is bij uitstek het perfecte seizoen om lekker buiten te zijn en zoveel mogelijk te genieten van wat de natuur allemaal te bieden heeft. Dit kan natuurlijk op heel erg veel verschillende manieren maar een van die manieren is door het avontuurlijke gevoel aan te gaan door heerlijk te gaan kamperen. Veel mensen trekken er dan ook jaarlijks op uit en brengen graag veel tijd door buiten de deur. Ze vinden het heerlijk om lekker te gaan kamperen en om zo een te zijn met de natuur zoals zij dit tenminste ervaren. Het is dan ook zeker weten een cadeautje om op deze wijze tijd in de buitenlucht door te brengen.

Maar wist je dat je om te kamperen helemaal niet ver weg hoeft te gaan? Je kunt dit namelijk ook gewoon in je eigen achtertuin doen. Het is dan ook een feestje om lekker zelf thuis te kamperen waar je ook nog eens alles bij de hand hebt. En gelukkig kun je dus ook al met vrij weinig moeite je tuin transformeren tot een waar kampeerparadijs. Het is dan ook zeker weten een heel goed plan om hier mee aan de slag te gaan en om te kijken welke mogelijkheden jouw tuin zou bieden.

In deze blog ontdek je dan ook welke tuinmeubelen perfect zijn voor een kampeeravontuur in je eigen achtertuin en hoe je hier dus optimaal van kan genieten. Daarnaast maken we je ook wegwijs in hoe jij dit kampeeravontuur in eigen tuin verder vorm kunt geven, lees je met ons mee?

Een kampeeravontuur in eigen tuin

Voor sommige mensen lijkt het wat ver gezocht maar als je er over nadenkt is het natuurlijk helemaal zo gek nog niet om een kampeeravontuur in eigen tuin te beleven. Het heeft dan ook zeker weten veel fijne voordelen om op deze wijze lekker te genieten van de rust en natuur om je heen en dat dan ook nog eens gewoon in je eigen achtertuin. Naast dat dit natuurlijk heel leuk en gezellig is brengt het ook nog eens het nodige gemak met zich mee. Spullen die je eventueel vergeten bent kun je met gemak weer even boven pakken en zo biedt het dus absoluut voordelen om een kampeeravontuur gewoon lekker in je eigen achtertuin te beleven.

Daarnaast hoef je er dus ook niet ver voor te reizen en weinig kosten voor te maken zeker als je al kampeerspullen hebt. Deze zet je dan ook gemakkelijk in je eigen tuin neer waarna het grote genieten dan ook echt kan gaan beginnen. Gelukkig kun jij dit zelf ook vrij gemakkelijk vormgeven en hier dus ook zeker weten je voordeel mee doen.

Een hangmat voor een ontspannen slaap

Hangmatten vormen de ideale keuze om lekker te genieten van een ontspannen nachtrust. Ook bij een kampeeravontuur mogen ze dus zeker niet ontbreken. Het is dan ook heerlijk om lekker in de buitenlucht in een hangmat te slapen. Kies wel voor een stevige hangmat die je ook gemakkelijk op kunt hangen tussen bomen of palen in je tuin. Je wil natuurlijk wel dat deze constructie de nodige stevigheid biedt zodat de hangmat ook echt goed hangt. Daarnaast is het ook fijn om lekkere kussens en plaids toe te voegen om optimaal te genieten en echt heel lekker en comfortabel te liggen. Op deze wijze ervaar je dan ook zeker weten een fijn en knus gevoel.

Zie je het al voor je hoe je lekker van de sterrenhemel kunt genieten terwijl je lekker in je hangmat ligt. Heerlijk rustig en relaxt. Een betere nachtrust kun je jezelf eigenlijk bijna niet voorstellen!

Opblaasbare matrassen en luchtbedden

Ook wil je natuurlijk een beetje lekker liggen en is goede nachtrust van belang zeker ook tijdens je kampeeravontuur. Goede matrassen en goede luchtbedden van fijne kwaliteit zijn dan ook onmisbaar. Het fijne is als je voor de opblaasbare varianten kiest dat je deze natuurlijk gemakkelijk meeneemt en opblaast en daarna ook weer klein kunt maken. Mocht je het jezelf gemakkelijker willen maken omdat je toch bij huis bent kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om matrassen uit je woning te halen. Maar voor het echte kampeeravontuur zijn matrassen en luchtbedden die je op kunt blazen toch wel echt onmisbaar.

Leg ze dan ook in de tent of zelfs in de buitenlucht en geniet op die manier van een heerlijke nachtrust afhankelijk van je eigen voorkeur natuurlijk. Zorg er wel voor dat je matrassen en luchtbedden van goede kwaliteit kiest zodat je hier ook echt van genieten kan en comfortabel kan gaan liggen. Succes gegarandeerd!

Campinstoelen komen altijd van pas

En dan hebben we natuurlijk ook de campingstoelen nog. Deze vormen natuurlijk een onmisbare toevoeging aan je campingavontuur en mogen dan ook zeker weten niet vergeten worden. Het is dan ook een heel goed idee om te kijken naar hoe je dit vorm kunt geven en op welke manier je er dus voor kunt zorgen dat jij optimaal genieten kan van je camping avontuur.

En denk je eens in als je geniet van een gezellig kampvuur in de tuin hoe fijn en gezellig en vooral ook sfeervol het dan wel niet is om hier gezellige campingstoelen omheen te hebben staan! Het is dan ook zeker weten een feestje om dat op deze wijze vorm te geven en je kampeeravontuur nog meer vorm te geven.

Campingstoelen zijn er ook weer in veel verschillende soorten en maten waardoor je ook hierbij weer heel gemakkelijk een keuze kunt maken voor de stoelen die het beste bij jouw tuin passen. Zowel qua afmetingen maar dus ook qua kleuren en stijl. Je kunt hier dus heel erg veel in doen voor een fijn resultaat en op deze wijze geniet je hier dan ook optimaal van!

Het kan ook heel erg leuk zijn om verschillende soorten stoelen met elkaar te combineren en om er op deze wijze dus je voordeel mee te doen en er een gezellige mix aan stoelen van te maken zo krijg je dus ook meteen een hele speelse sfeer.

Tafels voor een gezellige buitenmaaltijd

Een ander onmisbaar item voor je campeeravontuur is een hele fijne buitentafel waar je lekker aan kunt eten en drinken. Het heeft dan ook heel erg veel fijne voordelen om op deze manier lekker te genieten van fijne maaltijd met elkaar in de buitenlucht. Er zijn dan ook heel veel fijne campingtafeltjes te vinden die je bijvoorbeeld heel erg gemakkelijk op kunt klappen en zo dus ook van plek kunt veranderen. Op die manier zie je dan ook dat je hier veel voordeel mee kunt doen.

De tafels bieden daarnaast voldoende ruimte om je eten en drinken op neer te zetten tijdens gezellige buitenmaaltijden en om zo dus optimaal met elkaar te genieten. Realiseer dan ook een picknickachtige sfeer gewoon zo in je eigen achtertuin en maak het geheel compleet met een fijn servies en gekleurde serviezen. Op die manier zie je dan ook dat je er ook meteen een zomerse en feestelijke sfeer bij brengt en dan voelt het natuurlijk helemaal heel feestelijk!

Vergeet de sfeerverlichting niet

Als je gaat kamperen dan draait het toch ook wel om heel veel avontuur en sfeer en gezelligheid. Kamperen is dan ook heel erg sfeervol en dat is dan ook de reden dat zoveel mensen het zo graag doen. Ze genieten enorm van de fijne sfeer en de ambiance die het kamperen met zich meebrengt. Het heerlijke buitenleven en de tijd die bijna niet lijkt te bestaan. Alles gaat lekker op het gemakje en genieten staat dan ook met stip bovenaan.

Als je dan in de avond nog even lekker voor je tent zit dan is het natuurlijk wel heel erg leuk om fijne sfeerverlichting om je heen te hebben die je campeerplek dan ook helemaal afmaakt. Juist met verlichting kun je dus heel erg veel doen qua sfeer en juist dat is dan ook zo belangrijk. Het is dan ook zeker weten de moeite waard om te kijken op welke manier je zelf ook sfeerverlichting aan je tuin toe kan voegen om het plaatje compleet te maken. Je hebt bijvoorbeeld losse lampen maar je kunt ook prima kiezen voor een lichtsnoer dit oogt vaak heel feestelijk en gezellig en veel mensen vinden het dan ook heel erg fijn en leuk om dit aan hun tuin toe te voegen. Het is dan ook absoluut een goed idee om te kijken of jij hier ook de ruimte voor hebt in je eigen tuin.

Uiteraard wil je ook functionele verlichting hebben en het werkt dan ook het allerbeste om hier een fijne combinatie van te maken. Kijk dan ook goed hoe je dit eventueel kunt realiseren zodat je zowel functionele verlichting als sfeerverlichting in je tuin hebt en hier dus optimaal van genieten kan.

Zorg dat je een goede uitrusting hebt

Ook al kampeer je gewoon in de achtertuin toch is een goede kampeeruitrusting van groot belang en kan dit ook net het verschil maken. Het is dan ook zeker weten belangrijk om goed te kijken naar hoe je dit het beste vorm kunt geven en welke stappen je hiervoor moet zetten. Een goede uitrusting bestaat dan ook vaak uit verschillende onderdelen en zorgt er dus ook voor dat je alles bij de hand hebt om lekker te gaan kamperen.

Zorg bijvoorbeeld voor een fijn servies, warme dekens, voldoende kussens, zaklampen, lekker eten en drinken en de nodige bezigheden zoals een goed boek of een leuk spel. Dit alles maakt jouw kampeerervaring nog completere en ook onvergetelijk. Het is dan ook heel erg leuk om hier de nodige aandacht aan de besteden en zo alles bij de hand te hebben voor een onvergetelijk kampeer avontuur. Juist dat geniet je optimaal en doe je hier ook echt je voordeel mee.

Een kampeervakantie in je eigen achtertuin

Wellicht is het een idee waar je eerst even een beetje aan moet wennen maar als je eenmaal de voordelen ervan ervaart dan blijkt het toch zeker wel een heel erg goed idee te zijn waar je absoluut blij van kan worden en heel erg veel plezier aan beleven kan. Het is dan ook onwijs leuk om lekker te kamperen in de achtertuin en zo ook nog eens alles bij de hand te hebben voor een fijne tijd.

Daarnaast ervaar je ook nog eens het gemak van je huis en alle spullen thuis die je dus ook gewoon weer zou kunnen pakken mag dit nodig zijn en dat is natuurlijk wel echt heel erg fijn. Om heel veel verschillende redenen is een kampeervakantie in eigen tuin dan ook zeker weten een prima plan. Wel valt of staat alles met het goed organiseren van de boel en met het zorgen voor de juiste kampeerbenodigdheden. Als deze goed op orde zijn dan kan jouw avontuur beginnen en beleef je er ook vooral heel erg veel plezier aan.

Kijk dan ook goed hoe jij dit in je eigen tuin vorm kunt geven en hoe je dus voor een heerlijke kampeerplek kan zorgen waar jong en oud veel plezier aan kunnen beleven. Zorg voor heerlijke comfortabele matrassen en luchtbedden en daarnaast ook voor hele fijne campingstoelen en andere benodigdheden. Zorg dat je alles zo compleet mogelijk hebt zodat je optimaal kan genieten. Uiteraard is het daarnaast ook wel erg belangrijk om alles goed op orde te hebben maar als je dit goed realiseert kun je echt een magische tijd beleven. Je ervaart dan ook al snel dat je eigen tuin prima geschikt kan zijn als kampeer plek en dat je daar dus ook echt niet altijd ver weg voor hoeft te reizen en dat is natuurlijk wel een heel erg fijn besef.

Maak het feestje in je tuin dan ook helemaal compleet met een fijne aankleding en mooie accessoires die nog meer sfeer en gezelligheid naar jouw tuin toe gaan brengen. Alleen zo geniet je dus optimaal van een hele fijne plek waar sfeer en gezelligheid de boventoon voeren.

Maak dan ook gerust ruimte in je eigen achtertuin om ook hier een hele fijne kampeerplek te realiseren waar je onwijs van kan genieten. Zo maak je alles compleet en beleef jij een geweldige vakantie van alle gemakken voorzien waarbij je toch zoveel mogelijk lekker buiten in de buitenlucht bent. Een perfecte combinatie met het beste uit twee werelden! Zeer zeker de moeite waard!