Loungebankhoes 205x100xH70 cm - AeroCover

AE7961

Nieuw product

De loungebank hoes  205x100xH70 cm van AeroCover® bestaat uit:

  • AeroCover® ademende stof is waterbestendig, reduceert condensvorming en gaat schimmelvorming tegen.
  • Sterk en lichtgewicht ripstop polyester. 
  • Rijgkoord met 2 stoppers voor een goede bevestiging.
  • Inclusief handige opbergtas.
  • geschikt voor alle lounge banken
  • 2 jaar garantie 

Meer details

52,00 €

- +

 
Meer informatie

Ademen is belangrijk

Door temperatuurverschillen is het onvermijdelijk dat condensvorming ontstaat. AeroCovers® zijn voorzien van een ademend membraan. Deze helpt vocht naar buiten te transporteren en houdt tegelijkertijd vuil, stof en regen van buitenaf tegen. Dit is belangrijk om schimmelvorming op uw tuinmeubel of parasol tegen te gaan en de leverduur ervan te verlengen.

Goede bevestiging

AeroCovers® zijn voorzien van een rijgkoord met stopper aan twee kanten van de hoes. Hiermee kunt u uw hoes goed bevestigen. De L-vorm hoezen zijn voorzien van extra gespen.

Licht gewicht en sterk

AeroCovers® zijn vervaardigd van lichtgewicht, UV-bestendig ripstop polyster. Hierdoor zijn ze makkelijk hanteerbaar en nemen ze weinig ruimte in wanneer niet in gebruik. Alle tuinmeubelhoezen zijn voorzien van een handige opbergtas. Deze zit vast aan uw hoes zodat u deze altijd bij de hand heeft.

Het alternatief voor PVC

Het probleem van PVC en PU hoezen is dat deze niet ademen. Ondanks dat ze dit vaak claimen, kunnen PVC hoezen alleen ademen als ze voorzien zijn van ventilatiegaten. Door deze gaten kan vuil en stof binnen komen. Dit is juist wat u probeert te voorkomen. PVC wordt hard bij lage temperaturen waardoor ze vaak stuk gaan. AeroCovers® blijven ook bij lage temperaturen soepel.

PVC is slecht voor het milieu. AeroCovers® zijn vervaardigd van milieuvriendelijke materialen en kunnen gerecycled worden.

 
Kenmerken
Lengte205 cm
Breedte100 cm
Soort beschermhoesLoungebankhoes
Hoogte70 cm

30 andere producten in dezelfde categorie:

Menu