Alle 21 resultaten

Filter
Weergeven 9 24 36
Sluiten

4SO Multi Surface Cleaner

19.95
Sluiten

4SO Stainless steel Rust Preventer & Protector

22.50
Sluiten

4SO Stone & Polywood Cleaner

19.95
Sluiten

Furniture Cleaner SUNS shine

19.95
Sluiten

Furniture Protector SUNS shine

24.95
Sluiten

Glas Beschermer Golden Care

16.95
Sluiten

Instant Grey 4SO

35.00
Sluiten

polywood reiniger en beschermer.

22.00
Sluiten

Roest Voorkomer Golden Care

19.95
Sluiten

Stone & Wood Protector SUNS shine

34.95
Sluiten

Teak Cleaner 4SO

19.95
Sluiten

Teak Protector 4SO

29.95
Sluiten

Teak Shield 4SO

35.00
Sluiten

Textiel Cleaner SUNS shine

17.95
Sluiten

Textiel Protector SUNS Shine

24.95
Sluiten

Veranda Cleaner SUNS shine

17.50
Sluiten

Vintage Teak Protector 4SO

29.95
Sluiten

Wicker en Textilene Cleaner 4 Seasons Outdoor

19.95
Sluiten

Wicker en Textilene Protector 4 Seasons Outdoor

22.50
Sluiten

Wood Cleaner SUNS shine

24.95
Sluiten

Wood Protector SUNS shine

35.00

Onderhoudsmiddelen

Om zo lang mogelijk van je tuinset te genieten adviseren wij om ze te onderhouden met onze onderhoudsmiddelen. Voor elke loungeset of tuinset hebben wij de juiste producten die niet schadelijk zijn.

Om tuinmeubelen van teakhout te beschermen adviseren wij Wood protector. Dit is een kleurloze beschermmiddel van het merk Suns. Je brengt de protector met een kwast aan. Het zorgt ervoor dat je tuinmeubelen worden beschermd tegen UV licht, water en vuiligheid. Als je teakmeubelen al langere tijd buiten staan adviseren wij om deze eerst schoon te maken met Wood cleaner van Suns. Dit middel zorgt ervoor dat de vuiligheid loskomt van het hout. Daarna kun je het eenvoudig met de tuinslang de meubelen schoonspuiten.

Er zijn natuurlijk ook onderhoudsmiddelen voor vlechtwerk tuinmeubelen beschikbaar. Om vlechtwerk te beschermen en soepel te houden adviseren wij deze in te spuiten met Furniture protector. Om vlechtwerk tuinmeubelen schoon te maken kun je het beste Furniture cleaner gebruiken. Hier zitten geen bijtende stoffen in en is niet schadelijk voor de kunststof tuinmeubelen.

Ook zijn er onderhoudsmiddelen voor kussens. Liggen kussens al langere tijd buiten en zijn ze vuil? Gebruik dan de Textile cleaner. Één dopje Textile cleaner in een emmer warm water en je kunt ze met een borstel schoonmaken. Wij hebben ook een middel om de kussens water- en vuilafstotend te maken. Dit is de Textile protector. Dit is erg gemakkelijk in gebruik doordat de fles is voorzien van een spraykop. Je spuit de kussens er 2 keer per mee jaar in en ze zijn volledig water- en vuilafstotend!