Enige resultaat

Filter
Weergeven 9 24 36
Sale
Sluiten

Helena relax setje natural rotan + zand

295.00 125.00

Ligbedden om op te loungen

Heerlijk in het zonnetje liggen met een koud drankje. Dat willen wij toch allemaal? Daarom kan een lounge ligbed niet in de tuin ontbreken. Ligbedden zijn er in verschillende soorten en maten. Dus voor elke tuin is er een passend ligbed te vinden.

Zoek je een ligbed waar je geen onderhoud aan heb? Kies dan voor de lounge ligbedden gemaakt van aluminium met een zitting gemaakt van textileen. Het aluminium heeft een poedercoating gehad waardoor het niet kan gaan roesten. Doordat de zitting een bekleding heeft van textileen, gaat regenwater er dwars doorheen. Een kussen is niet perse nodig als je even snel op het ligbed wilt liggen.

Er zijn natuurlijk ook lounge ligbedden gemaakt van andere materialen in ons assortiment. De ligbedden gemaakt van kunststof vlechtwerk bijvoorbeeld. Deze zijn allen voorzien van een lekker dik kussen, waardoor het moeilijk is om wakker te blijven als je erin ligt. Er zijn verschillende kleuren vlechtwerk ligbedden beschikbaar passend bij je loungeset.

Op zoek naar tijdloze lounge ligbedden passend in elke soort tuin? Kies dan voor een ligbed gemaakt van teakhout. Al onze teakhouten meubelen worden gemaakt in Indonesië. Wij gebruiken alleen teakhout van oude bomen, het kernhout van de boom. Hierdoor zijn onze meubelen enkel voorzien van donker hout en dus geen spinthout. De ligbedden kunnen altijd buiten blijven staan. Ze worden mooi wit grijs door de zon. Een keer paar jaar met een sopje en een schuursponsje eroverheen en ze kunnen er weer een jaar tegenaan!